Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Lactona Diş Fırçası

Diş Fırçası Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Seçili Filtreler

Sıfırla
  • Marka
    Lactona
Marka
Fiyat Aralığı
-
Sıralama
1 farklı Diş Fırçası fiyatları listeleniyor.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Diş Fırçası

Ağız hijyenini sağlama konusunda en büyük rol diş fırçasına düşüyor. Ağız yapısına uygun ve iyi seçilmiş bir diş fırçası, ağız içerisinde oluşabilecek pek çok problemin önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Vücut sağlığı açısından da ağızda oluşan problemler büyük önem taşıyor. Sağlıksız diş ve diş etleri; ağız kokusu ile birlikte kulak ve boğaz iltihapları, karaciğer sorunları gibi ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Doğru ağız bakımı sayesinde tüm bu sorunların önüne geçmek ve beyaz dişlere sahip olmak mümkün oluyor. Diş fırçası markaları, ürettikleri onlarca çeşitli model sayesinde her ihtiyaca uygun bir diş fırçası sunuyor. Hassas diş etlerine uygun yumuşak modellerden yoğun temizlik hissi sağlayan kompleks fırçalara kadar tüm modelleri kategorimizden inceleyebilir, kendinize en uygun diş fırçasını seçebilirsiniz.

A'dan Z'ye Diş Fırçası Çeşitleri

A'dan Z'ye Diş Fırçası Çeşitleri

Diş fırçası çeşitleri, farklı diş yapılarına ve günlük yaşam temposundaki farklı ihtiyaçlara yönelik olarak değişiyor. Manuel diş fırçalarının, diş etinin hassasiyet seviyesine göre sert, orta ve yumuşak olmak üzere üç farklı çeşidi bulunuyor. Fırça kıllarının yönleri, kalınlıkları ve yoğunlukları da modeller arasında değişiklik gösteriyor. Hassas diş ve diş etlerine sahip olanlar için daha az yoğunluktaki ince kıllı fırçalar tercih edilirken hassasiyeti az olanlar için yoğun ve kalın kıl yapısına sahip diş fırçaları tercih ediliyor. Uzun kıllara sahip diş fırçaları ise diş aralarının ayrıntılı temizlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca yanlardaki silikon destekler ve arka yüzeydeki dil temizleyici gibi ekstra temizlik sağlayan özellikler de bulunuyor. Manuel diş fırçalarında en sade modeller bambu diş fırçalarında oluyor. Geni dönüşüme uygun ambalajlar ile satılan bu tür fırçalar, insana ve doğaya en az zarar veren maddelerden oluşuyor. Şarjlı diş fırçası modelleri; dişlerin doğru yönde, hassas ve ayrıntılı olarak temizlenmesine yardımcı oluyor. Az efor ile yüksek temizlik sunan şarjlı modeller, tek bir dolum ile birkaç gün süren kullanım sağlıyor. Çocuklar için üretilen pilli diş fırçası modelleri ise pil bitiminde ayrıca şarj edebilme özelliğine sahip oluyor.

Diş Fırçası Fiyatları

Diş Fırçası Fiyatları

Diş fırçası fiyatları, çeşitli marka ve tasarımlara göre değişiklikler gösteriyor. Diş fırçasının sahip olduğu bu özellikler fiyatların da oldukça geniş aralıklarda seyretmesine neden oluyor. Şarjlı fırçalar, aynı anda sundukları pek çok özellik ile kullanıcılara büyük avantajlar sağlıyor. Zamandan tasarruf etmenin yanı sıra efor harcamadan detaylı temizlik sağlayan şarjlı diş fırçaları, son dönemde sıkça tercih ediliyor. Fiyat-performans açısından en çok ilgi gören model Philips diş fırçası olurken en çok tercih edilen marka da Oral-B oluyor. Diğer yandan, diş fırçalama sürecinde tam hakimiyet sağlayan manuel fırçalar, kullanıcılara çok fazla çeşit sunuyor. Sıklıkla tercih edilen manuel modeller, farklı yönlerdeki kıl teknolojisi ile diş yüzeyinde derinlemesine temizleyenler oluyor. Sensodyne, Colgate ve Ipana gibi öne çıkan markalar ise en çok tecih edilenler arasında yer alıyor.

Doğru Diş Fırçası Seçimi

Doğru Diş Fırçası Seçimi

Diş fırçası seçerken; dişlerin yapısının, büyüklüğünün ve ağızdaki problemlerin göz önünde bulundurulması gerekiyor. Sık aralıklı diş yapıları için dişlerin arasına rahatlıkla girebilecek uzun ve ince kıl yapısındaki diş fırçaları sıklıkla tercih ediliyor. Daha geniş aralıklı dişlerde, kalın kıl yapısına sahip fırçalar kullanım kolaylığı sağlıyor. Genel kullanım açısından orta sertlikteki diş fırçaları tavsiye ediliyor. Sert fırça kılları, diş etlerini kanatarak ağız içerisinde çürüklerin oluşmasına sebebiyet verebiliyor. Bu nedenle, mümkün olduğunca yumuşak kıllı fırçaları tercih etmek diş eti sağlığı açısından da büyük önem taşıyor. Fırçalarda oluşabilecek bakteriler sebebiyle 3 ay arayla diş fırçalarını değiştirmek gerekiyor. Diş fırçası elektrikli ise bu süre 6 aya kadar uzayabiliyor. Daha hijyenik bir diş fırçasına sahip olmak için fırçanın dik konumda ve kapak yardımıyla muhafaza edilmesi tavsiye ediliyor. Siz de diş yapınıza en uygun fırçayı bulmak için kategorimizdeki diş fırçası çeşitlerini inceleyebilir ve fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Dişlerin ihtiyacı olan tam temizliği sağlamak için ise diş ipi çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Şarj edilebilir diş fırçalarının kolay bir kullanımı var. Çoğu model, dişlere dakikada 5,000 ile 30,000 arasında değişen sayıda darbe uygulayabilir. Bunun için öncelikle diş macununu fırça başlığına sürün ve fırçayı, tıpkı manuel bir fırçaymış gibi 45 derecelik açıyla tutun. Ardından güç tuşuna basarak fırçayı çalıştırın ve bir dişten diğerine hareket ederek, tüm yüzeyleri fırçalayarak süreci tamamlayın.
Öne çıkan uzman görüşlerine göre diş fırçalarının her 3 ayda bir kez değiştirilmesi öneriliyor. American Dental Association (ADA - Amerikan Diş Hekimleri Birliği) diş fırçanızı yaklaşık olarak her üç ila dört ayda bir veya kılları aşınmışsa daha erken değiştirmenizi tavsiye etmekte.
Şarj edilebilir diş fırçalarının kablolu şarj cihazı bölümünü düz bir zemine yerleştirip fişi prize takın. Ardından şarj cihazının üzerine de diş fırçanızı yerleştirin. Çoğu şarjlı diş fırçası birden fazla gösterge ışığına sahiptir. Diş fırçası şarj olurken genellikle ön yüzeyindeki gösterge ışığı yanmaya başlar. Düşük şarj gösterge ışığı sayesinde de fırçanızın pil durumunu anbean takip edebilirsiniz. Şarj gösterge ışığı genellikle cihaz şarj aşamasındayken yeşil renk olarak yanı sönerek kullanıcıyı bilgilendirir. Daha doğru bilgi için ilgili ürünün kullanım kılavuzunu da inceleyebilirsiniz.
Diş fırçası seçiminde öne çıkan otorite görüşlere göre fırçanın ne çok sert ne çok yumuşak olması gerekiyor. Genel olarak orta sertlikteki diş fırçaları daha sık tavsiye ediliyor. Ancak hassas diş etine sahip kişiler ve / veya hastalar yumuşak kıllara sahip diş fırçalarını tercih edebilir. Normal bir yetişkin tarafından kullanılan diş fırçasının orta sertlikte kıllara sahip olması ve baş kısmının ağza uygun büyüklükte olması beklenir. Ayrıca dil temizleyici özelliği bulunan yenilikçi diş fırçaları da öne çıkıyor. Diş etlerine zarar vermeyen şarjlı diş fırçaları da imkân dâhilindeyse tavsiye ediliyor.