Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Benq Projeksiyon ve Aksesuarları

Projeksiyon ve Aksesuarları Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Seçili Filtreler

Sıfırla
  • Marka
    Benq
Marka
Fiyat Aralığı
-
Sıralama
1 farklı Projeksiyon ve Aksesuarları fiyatları listeleniyor.

Projeksiyon ve Aksesuarları

Görüntünün kuvvetli bir projektör ışığı ile merceklere yansıtılarak istenilen mesafedeki bir perde üzerinde görsellik elde edilmesine imkan sunan projeksiyon cihazı, çeşitli aksesuarlarla birlikte daha etkin bir şekilde kullanılabiliyor. Projeksiyon aksesuarları olarak bilinen bu ürünler arasında; projeksiyon perdesi, projeksiyon askı aparatı, sunum kumandası, projeksiyon kabloları, projeksiyon lambası gibi ürünler yer alıyor. İlk kullanılmaya başlandığı yıllarda özellikle okullarda ve konferans salonlarında sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz projeksiyon cihazları, günümüzde küçük ofislerde ve hatta evlerde bile kullanılıyor. Ev sineması kurmak isteyenlerin birinci tercihi olan projeksiyon cihazı dev ekranda seyir keyfi yaşamanızı sağlıyor. Projeksiyon cihazı ve projeksiyon cihazı kullanımında gerek duyabileceğiniz tüm projeksiyon cihazı aksesuar seçnekleri kategorimizde sizleri bekliyor!

Projeksiyon Cihazı Aksesuarları Nelerdir?

Projeksiyon Cihazı Aksesuarları Nelerdir?

Projeksiyon cihazlarının daha efektif ve daha verimli kullanılabilmeleri için birtakım ürünler ve aparatlar bulunuyor. Bunların genel adı projeksiyon aparatları olarak da biliniyor. Projeksiyon cihazı aparatları arasında sunum perdesi, projeksiyon cihazı kumandası, projeksiyon askı aparatı, kablolar ve projeksiyon lambaları gibi ürünler bulunuyor. Her biri farklı bir işleve sahip olan bu ürünler sayesinde dört dörtlük bir projeksiyon kullanımı sağlanabiliyor. Ofiste, okulda ya da evde kullandığınız projeksiyon cihazını en iyi şekilde kullanmak ve üründen tam anlamıyla verim elde edebilmek istiyorsanız siz de projeksiyon cihazı aksesuarlarını inceleyebilirsiniz. Projeksiyon cihazı üreticileri ve elektronik üreticileri tarafından farklı özelliklerle piyasaya sunulan projeksiyon aparatlarına en iyi fiyatlarla akrep.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Projeksiyon Aparatları Ne İşe Yarar?

Projeksiyon Aparatları Ne İşe Yarar?

Projeksiyon aparatı olarak bilinen ürünlerin her biri farklı bir işleve sahip bulunuyor. Örneğin projeksiyon perdesi, projeksiyon cihazından yansıtılan görüntünün aktarıldığı üründür. Farklı ölçülerde tasarlanan projeksiyon perdeleri arasında her mekana uygun bir seçenek bulunuyor. Klasik olarak beyaz renkte tasarlanan projeksiyon perdelerinin yanı sıra yeşil ve siyah renklerinde de projeksiyon perdeleri mevcuttur. Projeksiyon aksesuarları denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden biri de projeksiyon askı aparatı. Küçük toplantı odalarında projeksiyon cihazı çoğunlukla masa üstüne ya da bir yere sabitlenerek kullanılırken daha büyük alanlar için projeksiyonu tavana ya da duvara asmak gerekir. İşte bunun için de projeksiyon askı aparatı kullanılmalıdır. Projeksiyon cihazını tavana ya da duvara monte etmeye yarayan cihaz olan askı aparatı, perdenin konumuna göre cihazı konumlandırmaya yardımcı olur. Önemli projeksiyon aksesuarlarından olan sunum kumandası ise; projeksiyonla yansıtılan görüntüyü ve ekranı yönetme işlevi sunar. Bu kumandalar özellikle sunum yaparken son derece gereklidir.

Projeksiyon Aksesuarları Fiyatları

Projeksiyon Aksesuarları Fiyatları

Projeksiyon malzemeleri olarak da bilinen aksesuarların her biri farklı bir özelliğe ve farklı bir işleve sahip bulunuyor. Bu yüzden projeksiyon cihazı aksesuar fiyatları hayli geniş bir yelpazede sunuluyor. Durum böyle olunca farklı markalar ve farklı satış kanalları arasından her bütçeye uygun seçenekler bulmak son derece kolay oluyor. Tüm bu markaları ve satış kanallarını tek tek dolaşmak yerine akrep.com üzerinden tümünü ve sundukları fiyatları inceleyebilirsiniz. Ardından size en cazip gelen satıcıdan beğendiğiniz aksesuarı kolayca satın alabilirsiniz. Hesaplı alışverişler!

Sık Sorulan Sorular

Projeksiyon cihazlarının bilgisayara bağlantısı için genellikle ilgili kablo konnektörlerinden yararlanmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra Wi – Fi ile beraber kablosuz bağlantıya izin veren projektörler de var. Bunlar için de bilgisayarınızın kablosuz bağlantı noktalarından ilgili projeksiyon cihazını seçip eşleştirme yapabilirsiniz.
Projektör kullanımında dikkat edilecek birden fazla madde var. Bunlardan biri, gözü yormayacak şekilde parlaklığını ayarlamak. İdeal kontrast ayarlarını yapmak ve daha fazlası için projeksiyon cihazının kullanım kılavuzundaki uyarıları dikkate almak da elzem.
Projeksiyon cihazlarının tükettiği elektrik miktarı, modele göre değişkenlik gösterebilir. Bununla beraber genel kanı, en düşük tüketim yapan ev projeksiyonlarının 200 ila 240 W arası elektrik harcadığı yönündedir. Enerji tasarrufu açısından LED projeksiyon cihazları da öne çıkıyor.
Özellikle pratik bir sunum için projeksiyon cihazları ile uyumlu uzaktan kumadan bu noktada öne çıkıyor. Önemli aksesuarlardan biri ise projeksiyon perdesi. Askı aparatı, ayaklı tripod gibi diğer projektör aksesuarları da önemli çözümler üretiyor.
LED projektörler genel olarak 20 bin ila 30 bin saat lamba ömürleri sunuyor. Bu yönüyle ömürlük kullanımlarda da tercih edilebiliyor. Normal / ortalama bir ev kullanıcısı için 5 bin ya da 6 bin saatleri yeterliyken sık sık sunum yapılan ortamlarda 20 bin – 30 bin saatleri arası daha ideal. 30 bin saat, genellikle günde 4 saatten 20 yıla kadar kullanım vadediyor.