Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Termosifon

Termosifon Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Sıralama
22 farklı Termosifon fiyatları listeleniyor.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Termosifon

Elektrik, doğalgaz, sıvı yakıt ya da farklı ısı kaynakları sayesinde enerji oluşturarak sıcak su kullanılmasını sağlayan termosifon modelleri sıklıkla tercih ediliyor. Termosifon modelleri maksimum sıcaklıkta su hazırlamak için kullanılan depolar olarak biliniyor. Bu sayede ani ve sürekli olarak su ihtiyacına yanıt veriyor. Birçok markanın ürün yelpazesinde bulunan termosifon modellerine Akrep.com üzerinden fiyat karşılaştırması yaparak ulaşabilirsiniz.

Termosifon Modelleri Nelerdir?

Termosifon Modelleri Nelerdir?

Termosifonlar genellikle şofben modelleriyle karıştırılıyor. Aralarındaki fark ise şofben tek bir musluğa su verebiliyorken, termosifon birden fazla musluğa su verebiliyor. Termosifon modelleri üzerinde bulunan tankın kapasitesi kadar sıcak su üretebiliyor. Termosifon 80 litre, 65 litre, 40 litre gibi değişik kapasitelere sahip olarak üretebiliyor. Cihazlar özellikle doğalgaz ya da kömür benzeri yakıt türlerinin kullanılmadığı mekanlarda tercih ediliyor. Bu ürünler genellikle elektrikle çalışıyor. Enerji verildiği sürece deposunda sıcak su bulunduran termosifon modelleri genellikle mutfak, banyo ya da endüstri olmak üzere farklı birçok alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Termosifon modelleri aynı zamanda çeşitli boyutlarda üretilerek kullanıcılarına sunuluyor. Bu sayede evinizin boyutuna ya da ihtiyacınıza uygun olarak bir model tercihi yapabilirsiniz. Günümüzde en düşük tank kapasitesine sahip termosifon modelleri 40 litre olarak biliniyor.

Termosifon Modellerinin Avantajlı Özellikleri

Termosifon Modellerinin Avantajlı Özellikleri

Termosifon modelleri çeşitli özelliklerle kullanıcılarına avantaj sağlıyor. Bazı markaların termosifon modellerinde koruma fonksiyonu, ekonomik mod, korozyona karşı koruma özelliği gibi farklı özelliklerle üretiliyor. Lejyonella koruma fonksiyonu olarak bilinen özellik sudan kaynaklı olarak oluşma ihtimali bulunan zararlı mikroorganizmaları önlemek adına geliştiriliyor. Markaların termosifon modelleri farklı kapasitelere sahip olarak tasarlanıyor. Termosifon 65 litre gibi çeşitli litre seçenekleri arasından ihtiyacınıza uygun modeli seçebilirsiniz. Bazı termosifon modellerinde dijital ekran özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde su sıcaklığını istediğiniz derecede ayarlayabilirsiniz. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan cihazlar aynı zamanda oldukça ekonomik olduğundan sıkça tercih ediliyor. Termosifon modelleri geniş ürün çeşitliliğine sahip ve çoğu üründe turbo ısıtma sistemi de bulunuyor. Aynı zamanda cihazlar farklı güç kapasiteleriyle de çalışıyor. Uzun ömürlü kullanım vadeden ürünler farklı tasarımlarla ön plana çıkıyor.

Her Bütçeye Uygun Termosifon Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Termosifon Fiyatları

Termosifon markaları tarafından farklı özellik ve tasarımlara sahip birçok model üretiliyor. Termosifon fiyatları da bu etkenlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ürünler dijital olmasına, su deposunun kapasitesine göre değişiklik gösterebiliyor. Bunların yanı sıra suyu ısıtma hızlarına göre de ürünler arasında fiyat değişimi gözlemlenebiliyor. Ayrıca ürünlerin depo kapasitesine göre de fiyatlarda değişim olabiliyor. Yüksek su kapasitesine sahip ürünlerle, düşük su kapasitesine sahip ürünler farklı fiyat skalaları içerisinde yer alıyor. Ayrıca ürünün korozyona karşı göstereceği direnç kapasitesi, koruma özellikleri gibi ek özellikler ürünler arasında fiyat değişimine neden olabiliyor. Birbirinden farklı termosifon modelleri hakkında daha fazla bilgi almak için termosifon yorum ve tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz diğer ısıtma ve soğutma ürünlerine Isıtma & Soğutma kategorimiz üzerinden ulaşabilir ve ürünleri fiyat karşılaştırması yaparak inceleyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Termosifon evlerde sıcak su kullanımını pratik ve konforlu bir şekilde sunan cihazlar arasında yer alır. Bu ürünler genellikle alan tasarrufu için tercih edilir. Termosifonlar duvara monte edilerek kullanılır. Bu cihazların mekanizmasında bulunan aksamlar suyun hızlı bir şekilde ısınmasını sağlar. Böylece banyo ve mutfak gibi alanlardaki sıcak su ihtiyacını pratik bir şekilde karşılar. Evinizde sıcak su kullanımını kolaylaştırmak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz.
Termosifonlar, evlerde sıcak su sağlamak için kullanılan bir su ısıtıcısı türüdür. Özellikle banyo, yemek ve bulaşık gibi ev aktivitelerinde ihtiyaç duyulan sıcak suyu temin eden cihazlar alan tasarrufu açısından öne çıkar. Bu ürünler suyu doğal sirkülasyonu kullanarak ısıtır. Bununla birlikte suyun sıcaklığını belli derecelerde sabit kılabilir. Termosifonları tercih ederek evinizdeki sıcak su ihtiyacını karşılayabilirsiniz.
Termosifon kullanımı, cihazın modeli ve fonksiyonlarına göre değişkenlik gösterir. Bu cihazlar su ısıtma işlemini tesisata doğrudan bağlanılarak hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Genel olarak aktarmak gerekirse ilk olarak su vanaların açılarak termosifon tankına dolması sağlanır. Ardından musluk açıldığında mekanizma aktif olarak çalışmaya başlar. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için termosifonunuzun kullanım kılavuzunu inceleyebilirsiniz.
Termosifon çeşitlerinin harcadığı elektrik ürün modeli, kullanım sıklığı ve cihazların bulunduğu enerji sınıfına göre farklılık gösterir. Genel olarak bu cihazlar ortalama günlük 3-5 kWh civarında enerji tüketir. Fakat ayarlanan derece gibi unsurlar enerji tüketimini düşürebilir veya artırabilir. Termosifonların elektrik tüketimi hakkında detaylı bilgi almak için cihazınızın kullanım kılavuzunu inceleyebilirsiniz.