Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Vantilatör

Vantilatör Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Marka
Fiyat Aralığı
-
Sıralama

Vantilatör

Vantilatör modelleri yaz aylarının olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alıyor. Hem evde hem işyerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz vantilatör çeşitleri, markaların geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alıyor. Yazın kavurucu sıcaklarından her alanda kullanabileceğiniz vantilatör modelleriyle kurtulabilirsiniz.

Vantilatör Modelleri ile Serinliğin Keyfini Çıkarın

Vantilatör Modelleri ile Serinliğin Keyfini Çıkarın

Vantilatörler yaz aylarında kullanıcılarına daha keyifli ve serin anlar yaşatıyor. Farklı alanlarda da rahatlıkla kullanılabilmesi için markalar çeşitli vantilatör modelleri üretiyor. Genel olarak ev tipi ve sanayi tipi olarak ikiye ayrılan ürünler farklı tasarımlarla üretiliyor. Sanayi tipi vantilatörler çoğunlukla otopark, işyeri, restoran ve otel gibi kalabalık ortamlarda kullanılıyor. Bu model aynı zamanda ev tipi vantilatör modellerine göre daha yüksek bir performansla çalışıyor. Bütün vantilatör modelleri farklı form ve özelliklerde üretiliyor. Ayaklı, duvar tipi, tavan, masaüstü gibi seçeneklerle kullanıcıların karşısına çıkan ürünler, sağladığı avantajlarla beğeni topluyor. Farklı tiplerde üretilen modeller aynı zamanda kullanıcılar için doğru alternatifi bulmayı da kolaylaştırıyor. Gelişen teknolojiyle birlikte artık vantilatör modellerinde uzaktan kumanda sistemi bulunuyor. Bu özellik sayesinde vantilatör kullanımı artık daha konforlu ve keyifli bir hale geliyor. Vantilatör çeşitlerinin her birinde kademe sayısı bulunuyor. Kademe sayısı vantilatörlerin dönme hızını ifade ediyor. Modelden modele değişim gösteren bu özellik kullanıcılarına daha fazla dönüş hızı seçeneği sunuyor. Aynı zamanda bazı ürünlerde salınım özelliği bulunuyor. Bu özellik vantilatörlerin sağa sola hareket etmesini sağlıyor.

Her Yerde Kullanabileceğiniz Vantilatör Modelleri

Her Yerde Kullanabileceğiniz Vantilatör Modelleri

Vantilatör modelleri farklı tasarımlarla üretiliyor. Bu durum kullanım amacına ve yerine göre çeşitli seçeneklerin bulunmasını sağlıyor. Masaüstü vantilatör modelleri genellikle küçük boyutlarda üretiliyor. Duvar tipi vantilatör ise duvara monte edilerek kullanılıyor. Duvar vantilatör aynı zamanda pencere tipi vantilatör olarak da adlandırıyor. Bunun nedeni ise genellikle pencere kenarında konumlandırılmasından kaynaklanıyor. Tavan vantilatörü ise tasarımıyla göz kamaştıran modeller arasında yer alıyor. Genellikle dar ve küçük odalar için tercih edilen tavan vantilatörlerinin tam ortasında lamba bulunuyor. Bu sayede avize işlemi de görüyor ve sizlere alandan tasarruf ederken serinleme imkanı sağlıyor. Ayaklı vantilatör modelleri ise diğer ürünlere göre daha fazla yer kaplıyor fakat ayaklı tasarımları sayesinde yerleri kolaylıkla değiştirilebiliyor. Bu sayede evinizin dilediğiniz her alanında kullanabilirsiniz. Buharlı vantilatör son dönemde en sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. İçerisinde bulunan nem haznesine temiz su doldurularak çalışan model, bu sayede ortamdaki kuru havayı da nemlendiriyor.

Her Bütçeye Uygun Vantilatör Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Vantilatör Fiyatları

Vantilatör fiyatları modelin sahip olduğu özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Bu nedenle geniş bir fiyat aralığıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Fiyat aralığını belirleyen en önemli özelliklerden biri arasında boyutlar bulunuyor. Vantilatör modelleri küçük veya büyük modellerle satışa sunuluyor. Ürünü evinizde konumlandıracağınız alana uygun olarak seçebilirsiniz. Ayaklı vantilatör, tavan vantilatörü, masaüstü vantilatör, su buharlı vantilatör gibi çeşitli tasarımlara sahip modeller arasında da fiyat farkı görülüyor. Çünkü her modelin kendine has boyutu ve özelliği bulunuyor. Bunların dışında kademe sayısı da modeller arasında fiyat farklılığının oluşmasına neden oluyor. Kademe sayısı arttıkça ürünün fiyatı da artış gösterebiliyor. Ürünlerin motor güç değeri de fiyat aralığında değişim görülmesini sağlıyor. Kumandalı modeller de diğer ürünlere göre daha farklı bir fiyat skalası içerisinde yer alıyor. Vantilatör modelleri dışında diğer ısıtma ve soğutma cihazlarına Isıtma & Soğutma kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Vantilatörler bulunduğu alandaki havayı belirli bir düzende hareket ettirerek iklimlendirme sunan cihazlardır. Genellikle binalarda kullanılan bu ürünler hava sirkülasyonunu kullanarak serinletici bir etki sunar. Böylece aşırı sıcak havalarda konforlu bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Bazı vantilatör modellerinin nemlendirme etkisi de mevcuttur. Genellikle bu özelliğini suyu kullanarak gerçekleştiren cihazlar kuru alanlar için oldukça idealdir. İhtiyaçlarınıza göre ürün seçimi yapabilirsiniz.
Vantilatörlerin çalışması için gerekli olan elektrik enerjisi ürünlerin boyutlarına ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Örneğin minimal ebatlara sahip olan bir masaüstü vantilatörü ortalama 20 ila 50 Watt arasında çalışır. Genellikle geniş alanlar için sunulan ayaklı vantilatörler ise 100 ila 250 Watt arasında enerjiyle performans gösterir. Cihazların teknik özelliklerini inceleyerek çalışırken harcadıkları Watt gücüne dair detaylı bilgi alabilirsiniz.
Vantilatörün ne kadar elektrik harcadığı, ürünlerin modeli, güç tüketimi ve kullanım süresine göre değişkenlik gösterir. Örneğin, bir vantilatörün gücü 50 Watt ise, saatte 0.05 kWh elektrik tüketir. Ürünlerde bulunan nemlendirme gibi özellikler elektrik tüketimini etkileyebilir. Cihazınızın ambalajını ve kullanım kılavuzunu inceleyerek harcadığı elektrik miktarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Vantilatörlerin hijyenik bir hava akışı sunabilmesi için düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Bununla birlikte ürünlerin performansını sürdürebilmesi için de rutin olarak temizlenmesi oldukça önemlidir. Pratik bir temizlik için ilk olarak vantilatör pervanesini çıkarın. Sonrasında çıkardığınız parçaları detaylı bir şekilde temiz bir bezle silin. Ardından vantilatörünüzün dış kısmını da temiz bir bez veya sünger yardımıyla temizleyin. Vantilatörlerin nasıl temizleneceğine dair detaylı bilgi almak için cihazınızın kullanım kılavuzunu inceleyebilirsiniz.